torsdag 13. oktober 2011

Virus på balansenerven

Nå har jeg gått nesten en uke på en snurr her...
Ikke så mye trøst hos legen... ingen medisin, må bare vente til det går over.
Og de fleste er bra innen 3 mnd (3 mnd!!! - men jeg satser på dette ikke tar så lang tid altså !)

Skulle mye heller brekt en fot eller noe. Da kunne jeg jo gjort noe håndarbeid eller lignende, kunne også klart og jobbet litt hjemmefra. 
Mens med et hode som surrer rundt er det jo et dagsprosjekt å oppdatere bloggen (men noe skal man jo finne på).

God bedring til meg... og alle andre som sliter med noe lignende. Dette unner jeg ingen.
10 kommentarer:

 1. Hørtes ikkje godt ut!
  Gjør så godt du kan og masse GOD bedring!

  Ha en flott helg!

  Klem ;))

  SvarSlett
 2. Noe så ille! Det må være skikkelig ubehagelig, og veldig upraktisk med en liten aktiv krabat i huset! Og så strikkingen da!!! Uffameg, jeg ønsker deg veldig rask og god bedring! Klem!!!

  SvarSlett
 3. Vet du, du er ikke alene! God Bedring.hilsen fra en "med-søster" i svimmelhets-klubben!

  Og det går over, for noen helt over, for andre, som meg så kommer det stadig tilbake fordi jeg stresser i hverdagen med jobb/familie osv.

  Du må bare ta det med ro og IKKE stresse, for det gjør det bare verre! Noen dager er verre enn andre, og noen dager er virkelig bedre enn andre.

  Jeg har hatt dette siden tidlig i april i år, og det er i perioder helt borte for så å komme tilbake igjen i perioder hvor jeg stresser for mye med jobb/hjem osv. Jeg jobber nemlig i perioder mere enn vanlig, og det vises gjennom den økte/forminskede svimmelheten jeg opplever i disse periodene.

  Mitt råd til deg er å prøve gjøre som legen min sa til meg: Prøv å ikke tenk på at du har dette, altså gruble på hvorfor jeg, men gå en tur i skogen eller dra i svømmehallen.. Gjør noe du har hatt lyst til eller tenkt på lenge, som du har utsatt, få gleden/gnisten tilbake positivt i kropp og sinn!

  Jeg prøver dette, men jeg må innrømme at jeg sliter med å få forholdet jobb/familie/meg selv til å gå opp i opp...

  God bedring, og ta godt vare på deg selv! Husk det er lov å si nei!

  Klem fra HildeGV

  SvarSlett
 4. God bedring!!! Jeg vet akkurat hvordan du har det. Det startet med virus på balansenerven hos meg, og det gikk ikke over. Etterhvert fikk jeg dager hvor jeg var helt slått ut av svimmelhet og hvor jeg klamret meg så til lakenet på natta at vi våknet uten sengetøy i senga. Jeg klamret meg til sofaen og måtte støtte meg til veggene da jeg gikk fra et sted til et annet. Jeg var heldig og kom meg raskt inn hos en øre-nese-halsspesialist. Det viste seg at jeg i tillegg til å ha virus på balansenerven også har krystallsyken. I utgangspunktet er krystallsyken lett å kurere, men jeg er dessverre ikke i den gruppen. Jeg har nå vært syk i gpdt over 2 år og kan endelig si at jeg er sakte på bedringens vei. Sentralnervesystemet mitt slo seg delvis av og jeg utviklet ME, men som sagt så er jeg sakte på bedringens vei.

  Jeg kommer neppe til å klare å kjøre karuseller igjen, og målet og håpet er at balansen skal bli så bra at jeg kan sykle og gå på ski. Foreløpig er det en stund frem til det, men jeg holder humøret oppe og tenker på at det er målet.

  Mitt råd til deg er å oppsøke øre-nese-halsspesialist som har gode kunnskaper om virus på balansenerven og på krystallsyken. Slik at du er bombesikker på at du ikke har krystallsyken. Symptomene er så like at de fleste vanlige leger tar feil. HAr du krystallsyken så er du bra på 10 min! Behandlingen er helt smertefri, men den kan gjøre deg mer svimmel og kvalm, men dette gir seg etter kort tid (bare snakk om minutter).

  Du har fått råd om å ta det med ro. Jeg ville ikke gått tur i skogen for det trigger balanseorganet ditt veldig. Likeledes vil mye hodebevegelser gjøre det samme. Hvil deg og pass på balansen. Ikke bli passiv, men for all del ikke overdriv aktiviteten! Det er IKKE moro å være utenfor både familielivet og arbeidslivet på 3. året på grunn av dette.

  Du kan nå meg via bloggen min om det er noe mer du vil vite om dette. Jeg har takket være den gode oppfølgingen jeg får hos eksperter på balansesystemet opparbeidet meg stor kunnskap på området.

  God bedring og ta vare på deg selv!

  SvarSlett
 5. Jeg søkte i bloggen din og fikk opp at du er bosatt i Oslo. Da anbefaler jeg deg å få henvisning til Klinikk for Alle på Majorstua. Må være på Majorstua altså. Der sitter det to øre-nese-halsspesialister som er 2 av 4 spesialister i Norge med spesialkompetanse på balansesystemet. Om du ikke blir MYE bedre i løpet av et par uker så er det vel verdt en konsultasjon der. Øre-nese-halsspesialisten har driftsavtale så det koster "bare" vanlig spesialisttakst å gå til dem.

  SvarSlett
 6. Som sagt Lisbeth og Hilde, dette unner jeg ingen.
  Kan ikke forestille meg å gå kronisk med noe slikt.
  Håper jo det går over snart, men tenker jo en del, så se ikke bort fra det kommer en mail eller noe med spørsmål om det fortsetter.
  Men håper virkelig det bedrer seg for dere også snart. Dette er jammen ikke noe kjekt nei :(

  SvarSlett
 7. Masse god bedring til deg. Takk for besøket i min blogg. Macro objektivet jeg har fått har en F verdi på 2,8.

  SvarSlett
 8. God bedring Gry Hege, har ikkje fått noko respons frå Trond Viggo ang. utfordringa med Smurfar i øyrene, skal følga det opp ;)

  Klem Eli

  PS! Herlige haustbilder under her!!

  SvarSlett
 9. God bedring til deg! Koselig å følge deg her....Trives dere på østlandet?

  SvarSlett

Kjempekoselig om du vil legge inn en kommentar.
Har dessverre måttet legge inn ordbekreftelse etter problem med spam, men håper det går greit likevel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...