torsdag 15. september 2011

Strikk i Ørska

Torsdag 8. september til søndag 11. september var det stort strikketreff i Fjellstua på Ørskogfjellet (mellom Ålesund og Molde).
Strikkeglade damer fra hele sør-Norge var samlet for sosialt samvær, inspirasjon, påfyll av garnlager, mat, drikke og selvsagt for å strikke.

Vi var en gjeng som reiste fra Vestfold og Oslo, møtte Stavangergjengen på Gardermoen, og flere kom på underveis på vei til Åndalsnes. Derfra var det buss til Fjellstua.
Vi bodde i hytter og spiste på Fjellstua som hadde et fantastisk vertskap som ikke visste hva godt de skulle gjøre for oss.

Håper dere ser litt på disse bildene at vi koste oss...


Det var også en del fristelser for oss som er litt mere enn gjennomsnittet interessert i det som har med garn og strikking å gjøre. 2 forskjellige butikker hadde stand, og flere av deltakerne solgte hjemmelagede ting som strikkemapper/poser, maskemarkører m.m.


Alt overskuddet fra treffet, og ikke minst fra et gedigent lotteri gikk til Krisesenterene for kvinner i Molde og Ålesund. Masse fine gevinster, så det ble kjøpt en del lodd.


Tilslutt bare et bildebevis på at jeg også var der, at jeg strikket og var sosial (om det var tvil, hehe)

4 kommentarer:

 1. Takk for sist - igjen! Flott oppsummering fra ørska :) Klem

  SvarSlett
 2. Merethe Frantzen ( tidligere Berg...)16 september, 2011 07:50

  Åh! Dette er jo "godtebutikk" for voksne strikkedamer! Skulle ønske det var noen som arrangerte strikketreff i mitt nærområde også.. Strikke og skravle en hel helg må jo være lykke!

  SvarSlett
 3. Takk for sist Gry Hege! Kjekt å lese bloggen din! Gleder meg til neste år :)

  SvarSlett
 4. Ser ut som dere hadde det veldig koselig, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne vært der. Men neste år, da bare skal jeg! :)

  SvarSlett

Kjempekoselig om du vil legge inn en kommentar.
Har dessverre måttet legge inn ordbekreftelse etter problem med spam, men håper det går greit likevel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...